25 juli

25 juli hade Men without spines premiär på LillPubben. De är min goa S och J som är synt trubadurer och så otroligt duktiga. Nu väntar jag bara på nästa uppträdande.Innan vi gick på Lill Puben så gick vi till S och åt lite mat, som vi köpt me oss från china, slank även ner nån cider. JA, de var en trevlig kväll innan jag drack sista drinken och blev dålig. Så min kväll slutade i sängen tidigare än tänkt. Men de är sånt som händer. JAg var ialf på Lill pubeb på lördan åxå, men nykter och städad.

Här kommer lite bilder från kvällen


Söt eller hur??

I torsdags var jag och träffade denna bedårande lilla varelse och hans 9 syskon. Valpar bor på kenneln Hellhogs. Adressen till deras hemsida är http://hellhogs.se, där kan ni läsa mer om dom och se deras föräldrar. Deras pappa var jag livrädd för när jag träffa han första gången, så jag muttade han me ett x antal varmkorvar. Men i dag är han den vackraste Amrekanska Bulldog jag vet. Tur jag har Brunå och inte plats för en till stor hund.Annars hade kanske nån av dom 10 små sötisarna fått komma till mig.

Nu ska jag fixa lite innan jag åker till jobbet. HA de bra i värmen...


Ser han inte ut som om han funderar om han får följa me mig hem...

Längesen sist

Nu var de ett tag sen man skrev. Va har hänt sen sist, hmmm. Man har ju jobbat och slitit. Roligt är de ju, trivs på mitt jobb.

L och jag har gjort några krogrundor. Och jävla roligt har de varit. Nu väntar man bara på att de ska bli fredag. LillPuben here we come... Ska bli jävla skoj....

I fredags var jag och LillStrumpa och gjorde badhuset. De var riktigt kul att få rå om henne själv och plaska runt lite. De var andra gången jag gick på badhuset i vuxen ålder. Men nu blir de nog fler. LillStrumpa tyckte vi skulle ta me oss S, L och L nästa gång. Så jag får väl lägga på stora charmen så jag får dom me eller de kanske inte behövs. Eller va säger du S??

I dag har jag och L varit och spelat bingo, de var riktigt kul. De gör vi fler gånger. Eller?? Också letade vi efter ett par pumps åt mig, men hittade inga. Ska nog inte ha några. Men jag vill HA. Får väl se om jag hittar några...

Nu i kväll har jag badat Brunå. Och gissa vem som blänger surt på mig nu. Men nu luktar han gott ialf..

Hmmm, undra om man ska göra kväller nu...


Min älskling

Onsdag

Så har halva veckan gått..Tycker tiden springer i väg nu för tiden. Men de kanske beror på att man jobbar och har sig. Skönt är de ialf. Ska iväg och göra ett eftermiddaspass snart. Hoppas min favvotjej är där så man har nån att prata me. Du och jag och mjölkkylen:).

I kväll ska man på Cafe Fredo me Timon och hennes mamma. De blir skoj. JAg som skulle hålla mig i skinnet tills den 25 juli. Men de gick i krass redan förra helgen när jag och L var ut på Stel Town och kolla på min kusin. Han var trubadur där, så då lär jag bara dit. Men jag hade ju bestämt att vara nykter, men de ändrade sig ganska fort. Så man vart ju lite rund under fötterna kan jag lova. Träffade även på 3st av sommarjobbarna på jobbet. KAnske inte bästa sidan att vissa en full Nettan. Men roligt hade vi L och jag. De har vi jämt när vi är ihop. Love You!!!

Nu ska jag fixa min mat och sen iväg till jobbet.

Ha de bra... Puss och kram