Underbar dag...

Ja, de har de varit, förrutom en tråkig sak (vill inte skriva om de). LillStrumpa har varit här i dag. Vi har varit på stan. Köpte en present till Brunå som fyller 4 år i morron. Men eftersom LillStrumpa inte är hemma i morron fick hon gen den till han idag, en pipkanin och ett ben köpte vi till han. Vi gick även på leksaksaffären och med oss hem fick lite såpbubblor följa. När vi var där så ringde min kusin och undra var jag var. Han och hans flickvän ville komma och hälsa på. Vi var ändå på väg hem, skulle bara förbi mamma och säga hem. Köpte med oss kanelbullar hem. De var riktigt kul att träffa min kusin och hans M. Vi träffas tyvärr inte så ofta fast vi bor i samma stad. Lite tråkigt. Fick en flaska vin i för tidig present. Så den sätter jag nog sprett på nästa helg*ler*. Var till Å på kvällen.

Nu ska jag göra kväller me Brunå, sen väntar nog sängen.
Puss på er!!!


image18 Brunå ca 15veckor.. Så sööööööööööttt!!!

Så har en vecka gått...

Och jag trivs på min praktik. Jag går mest på golvet och plockar varor och hjälper kunder att hitta de dom letar. De har inte hänt så mycke om dagarna annars. Har mest tagit de lungt när jag kommit hem. Men på onsdan tvätta jag och tog reda på en enorm disk. Och i går så umgicks jag me min goa S. Usch, i dag hände de en olycka på jobbet, men de gick bra. De var inte jag som gjorde illa mig. De var vår elektriker.


image17


Så var de slut....

På sovmorrnar och sena nätter. För på måndag börjar jag på min praktik. Ska göra den på Coop Exta. Skönt att komma ut lite. Man får lite rutiner i vardagen och de kan ju behövas. Annars sover jag halva dagar och upp långt in på nätterna. Så de kan ske  är bra att bryta de mönstret. Man känner sig aldrig riktigt utvilad. Men jag kommer väl att var mer eller mindra halv dö dom första dagarna. Fast kul kommer de att bli.


I går fick jag oväntat besök av min goa S. Alltid kul me överraskningar. Tittade på The Simpsons :). TAck för att du finns min S.


Nu ska jga nog gå ner i källaren och hämta min baden- baden och sätta mig i solen på balkongen.


Ha de så bra i solen...image16

Vilken dag...

Jag gick upp i tid idag för att fixa blanketen som skulle till försäkringskassan. Dom ( försäkringskassan) har gjort om den, så nu lär men till AF och få den underskriven. Och där såg dom ut som ett gäng frågetecken. Så jag fick lämna papperet där och återkomman mellan 14 och 16. Fan tänkte jag nu får jag stressa. Eftersom jag skulle till Coop Extra och skriva papper, ska praktisera där. Men de tog inte sån lång tid på Coop. Så nu är de bara till att vänta på ett startdatum från AF.

På eftermiddan tog jag en promenad på stan me Brunå.Han var så duktig. Matte stolt. Inte ett skall på hela promenden. Annar sbrukar han alltid skälla ut någon eller något. Sen bar de hem och fixa till lite mat innan de var dax att tvätta. Så nu ska jag hämta upp de sista. Sen blir de sängen och en bra bok. SÅ TRÖTT!!!

Sov gott!!!

image15





Påskägg

Tänka sig att jag har varit så snäll så jag har fått ett påskägg, med en massa godis plus en gullig chokladhare. Han är för go min S. Han var förbi för att ge mig lite massage, min rygg höll på att kål på mig. Men nu känns de bra. Så då  hade han påskägget me åt mig. Och jag som inte hade köpt nåt åt han , fy nu skäms jag. Jag får köpa en liten present åt han sen istället.



image14 Tack Vännen!!!!!

Lördag31/3 - Söndag 1/4

På lördags fm hämtade jag lill Strumpan. Jag hade henne över natten. Vi hade ne riktigt mysigg lördag och söndag. På lördag var på ny zoo och titta på modevisning me hundar. Träffade även Håkan och Majken från Top Dog och de tycke lillStrumpa var skoj. Hon fick även en autograf av dom. Sen var vi till Bokia och träffa mamma en snabbis. Efter de blev de godis affären och Leklust. Sen bar de iväg till min goa vän S ochj hans pojkar. Så gick hela lördan. Och fort gick de. Helt plötsligt var de daax att göra kväller. På söndag var vi till mamma och fick äppelpaj och spelade Yatzy. LillStrumpa är en riktig haj på spel. PÅ eftermiddan va vi ute i lekparken en stund. Sen gick vi in och spelade memory en sväng. Innan de bar iväg hem igen. Blev kvar hos Å hela kvällen.. Min goa vän S kom åxå dit.



  image13En gammal bild, väldigt mysig...