Hmmmm,

undra hur en piss dag kan gå över och sluta ganska bra. Idag har jag inte mått så bra. har bara velat skrika, grina och kasta saker om kring mig. På eftermiddan var jag till AF, de gick iallefall bra. Konstigt nog. Sen var jag förbi brosan en sväng och hämta ett sele till Stripe. Så hon har varit ute en stund för första gången idag. Annars har jag bara legat på soffan. Tills jag fick för mig att jag var sugen på godis. Så de var bara ner till affären, jag hinner inte mer än dit så ringer mobil. De var min goa vän S som undra om jag var hungrig. Och de var jag ju. Så han och T köpte med sig mat och kom hit. Mysigt me lite sällskap, fast jag inte var på så bra humör. Men man kan inte vara sur i deras sällskap. Tack för besöket och den goa mat mina goa vänner S och T.

image12

Skönt vårväder

Idag har de varit underbart väder ute. Jag fick ett samtal från min kompis L på förmiddan och undra av jag skulle gör. Eftersom jag inte skulle göra så mycke, så kom hon in till Viken. Vi åt lunch på Monroes. Sen åkte vi och shoppa lite. Köpte en present till brosan. Sen gick vi en sväng på stan. Så skönt. När jag kom hem satt jag en stund ute i solen. Brunå var så nöjd, låg brevid och solade. Han är en riktig sol gyrkare, precis som sin matte :)


image11

Underbart väder

Ja, de har de varit idag. Brunå har åxå varit på solskens humör. Han brukar i vanliga dall ha en nosgrimma på sig när vi är ut. Men idag har han bara haft läderhalsbandet på sig och han gick riktigt bra. Så när jag var ner på stan och kolla lite, så köpte jag en ny pipleksak i form av en igelkott. Den håller han på dödar nu. Klart han ska ha lite belöning när han är så duktig. Själv så köpte jag bara lite munsår salva åt mig. Sen var jag bort till Willys. Så nu har jag aparmar...

168034-10
Stripe luktar på tulpanerna... Tror kanske att hon är Ferdinan...

Gosatt bebis

168034-9

Har besökt J och hennes tillskott. Har inte sett J sen hon var gravid. Hade en underbar dag. Var även me när hennes son A när han var på simskola. Gissa om man har lite bebissjuka nu. M var en sån go bebis och lukta så gott.

Ben

Hur kan man bli så lycklig för ett litet knutben. Brunå, han kan han. Hela dan har han sprungit och vissa mig sitt ben.Och tro inte att Stripe får röra de. Då går han och hämtar de. Han är rolig min vovve. Tur att han är så snäll som han är. Brunå har aldrig gjort illa Stripe. Han till och me låter henne ta mat i hans matskål.


image8 Visst är han söt, mitt hjärta!!!!

Vår

Idag har de varit ett härligt väder ute. Brunå njöt när vi var ute på dan. Han ville inte gå in, så vi satt ute på gården nästan en halv timme. På eftermiddan tog jagh en promenad till Sandbacka Park och hälsa på min goa vän Soch hans arbetskompis D. Jag ska fixa gardiner till deras trista kontor. De var riktigt skönta att promenara, njöt av solen. Solkatt som jag är:)

Osams

Så har man en sur hund åxå. Jag fick för mig att jag skulle klippa klona på han. Och de är de värsta Brunå vet. Han ligger inte still, rycker undan tassen eller lägger huvudet i vägen så man inte ser va man gör. Men jag har fått lite tips hur jag ska göra nu. Så kanske de går bra till sist me min sur hund. Gissa om han blänger på mig nu.
 


Gummistövlar

Ja, såna borde man ha nu. Gissa om man blir lagomt blöt om fötterna när man är ute me Brunå. Men de struntar väl han i. Jag tar en språng över jag så kan du kliva i vattnet matte. Ungefär så ser han ut när vi är ute på promenad nu. Men de är ju skönt åxå att snön håller på försvinner, undra om våren är här nu. Men de är väl bara ett önske tänkande.


168034-9

Tänk om man fick ligga och slappa på de här visset.Visst är han för go min hund.....

Slarvig

Ja, de är jag de. Har inte skrivit på en hel vecka. Men de har inte hänt så mycke i mitt liv heller. Tränat Brunå lite. Torsdags(1/3) var jag och hälsa på I. De var ett tag sen vi umgick. Fika och snacka en massa goja. Fredag(2/3) var jag bara hemma och dona lite. Men på kvällen fick jag oväntat besök av min goa vän S. Alltid kul me överraskningar. Lördag(3/3) var jag och S till valbo en sväng. Jag skulle hämta en ny Scalar på zoo. JAg hade nämligen köpt en (scalar) veckan innan, men dden dog på bara 2dar. Som tur var så fick jag en ny. På kvällen var jag till Å och såg på melodifestival. De var riktigt trevlig kväll.Söndag(4/3) var jag bara hemma och dona. Städa lite , var i källaren me lite små plock. På tal om källeren så måste jag ta och röja där nere. Ser för j.... ut. Men de blir väl så man spar på hög och sen måste man göra nåt åt de. Fattar inte varför man inte gör sig av me de man inte vill och behöver ha kvar på en gång. Nä, då ställer man de i källaren och så blir de stående år efter år. Så nu måste jag ta tag i de. Men jag måste be S snällt, om han kan hålla mig sällskap. Vill inte vara där nere själv. Hatar källare.

Igår måndag var " min " S hit och fixa virusprogramet och branväggen i datorn. De behövde förnyas och jag kan ju inte sånt. Så de får han fixa åt mig. Han är så snäll och go. Sen bjöd han på goa fiskbiffar, potatis och sås. Mums va gott de va. Såg på nyaste Wallander , Hemligheten. De var ganska bra. Men inte så bra som dom brukar vara. Tack för en underbar kväll min goa S.