Arg

Ja, kan annat bli på försäkringskassan. Skulle fått pengar i fredags, men fick inga då. Så jag ringde och fråga va mina pengar var. Fick till svar att dom låg efter och jag skulle nog få dom på måndag. När jag vaknade idag, så kollade jag mitt bankkonto och tro inte de fanns nå pengar där inte. Arg som ett bi ringer jag upp försäkringskassan, och får till svar att dom ser att inga pengar är på väg till mig. Så hon ber mig ringa direkt till dom som ska betala ut pengarna. JAg ringer 3 gånger innan jag ens kommer fram dit, undra om de är många som vill ha sina pengar. När jag väl får prata me nån så får jag vet att jag får inga pengar förrens på torsdag eller fredag. Tur man har lite mat hemma och djuren har så dom klarar sig.

Jag är så trött på allt krångel... Men men , de är inget att göra åt. Nu ska jag göra lite lunch och sen gå en sväng me Brunå bu...

image57

Blev en utekväll ialf

Ja, jag följde ialf me ut i går. Men de var min goa bror som övertalade mig. Han tyckte jag behövde gå ut och ha kul, inte sitta hemma och grubbla över allt. De blir inte bättre för de. Och de akn jag väl hålla me om. Så jag hoppade i lite snygg kläder, drog på ming en lätt make-up, och traskade iväg till plastpappa. Jag blev bjuden på mat och vin innan vi fortsatte till Mullegans. Även C var me, och vem hon är tar jag och berättar vid ett annat tillfälle. Men jag hade ialf en underbar kväl. Men jag saknade en viss person väldigt mycke, önska han var me oss. Tror han skulle ha tyckt om de. Men de går ju fler tåg.

Nu ska jag lägga mig på soffa och kolla på Sagan om ringen.

Ha de så bra alla.

image56

Beslutsångest

Sitter här och veti nte hur jag ska göra i kväll. Min plastpappa vill att jag följer me ut på puben. Och jag både vill och inte. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Anledningen till att jag inte vill gå ut är att jag kommer att bara ringa till en viss person. Och de vill jag inte. Visst vill jag väl ringa men just nu så behöver inte den personen hundra samtal från mig under en dag. Varför ska allt vara så jobbigt nu???? Vill att allt ska bli som för. Vet inte om jag orkar mer snart.

Nu ska jag gå en sväng me min fyrbenta kärlek. Tur jag har han iallefall.


image55Min älskling!!!!

Äntligen är den här dan slut

Ja, så känner jag nu. Jag är helt slut, mår inge bra psykiskt just nu. De händer bara för mycke saker runt mig nu. Varför tar de aldrig slut?? När man tror att nu är de bra, så åker man på en smäll. Känns som jag skulle kunna lägga mig och sova fler dygn nu.

Tur jag har nåt att se framemot. Den 1 december åker jag till tomteland me Å och hennes barn. De ska bli så skönt att få komma bort. Även om de bara är över dan.

Nu ska jag lägga mig i soffan och somna till tven. Och hoppas jag kan sova i natt och inte ligger och grubblar över allt.

Sov gott alla!!!

image54

Så har helgen gått

De har inte hänt så mycke den här helgen. Jag var till AF på fredag förmidda, gick rätt bra. Tur man har nån som förstår en. Sen hjälpte jag brosan att passa hans go hundvalp. Han har hållt på flyttat. Så lördagen såg lika dan ut förutom AFbesöket. Jag hjälpte till att bära lite grjer åxå, medans mitt kusinbarn roade hundevalpen. Och idag har jag åxå passat go fisan medans brosan och plastpappa körde de sista.

Så när jag kom hem idag så vart de ryggläge på soffan. Va så trött. Gissa om jag hade sällskap av både Brunå och Stripe. Mina mysisar.

Nu ska vi krypa ner isängen och dra timmerstockar ihop.

image53

Gäsp

image52

Nu tänker  nog många som känner mig, va gör hon uppe nu en lördagmorron. Jag ska iväg och jobba idag. Så då är man uppe me tuppen. Skönt att åka iväg till jobbet. Ska jobba bara 4timmar idag. Men de är ju bättre än ingenting. De är en vecka sen jag jobba sist. Hoppas mina favvo arbetskamrater är där idag. Bara inte skatan är där. Usch, så man kallar sin arbetskamrat, men ni skulle bara veta hur den personen är.

Nu väntar duschen på mig. Ha en underbar dag. De ska jag ha!!!

Första snön

Sent igår kväll börja de snöa. Så när jag cyklade hem från S så var de alldeles vit på backen. Lite mysigt me snö. Men jag vill inte ha de än. De ända positiva me snö är att de blir ljusare ute. Men snön kommer ju inte ligga kvar nu, för de är för milt ute än.

image51