Borläng

Ja, i lördags (18/8) va jag och S till Borläng. Jag har länge velat åka "hem". Nu funderar nog många; Va då hem?. Jo, de är så här att min mormor och morfar bodde i Borlänge när jag var liten. Och jag var där så ofta jag kunde. Så nu har jag varit i dom kvarteren där mormor och morfar, ja moster och mina kusiner bodde där åxå. De va nog en och annan tår som rann när jag kom fram till mormor och morfars hus. Önska de jag hade fått gått in i lägenheten, och sett hur de ser ut i dag. Men nu har jag varit där och sett hur de ser ut i dag, de hade inte hänt så mycke förändringar. Skönt var de att var där igen.

Innan vi åkte till mormor och morfars kvarter, så gick vi på stan. De var nostalgi dagarna där, så de var lite liv och rörelse på stan. Dom hade loppis i stan. Så jag fyndade ett Hugospel till dator och 7st glas me Gnottarna på. S fyndade en gammalt hedligt monopolspel för endast 30kr. Fyndade även ett klätterträd åt Stripe för halvpriset. Vi åt även en jätte go buffe på Coco Thi ( tror jag de heter).

Jag var även och besöket mormor och morfars grav. Köpte me mig en bukett rosor och en hjärta till dom. Fy, va jag saknar dom. Kommer alltid att sakna dom så. Jag trodde att saknade så av ta mer och mer ju mer åren gick, men så är de inte. Kan än idag gråt en skvätt för att jag längtar så efter dom. Älskar Er mormor och morfar!!!

Vi åkte även till campingen där min biologiska pappa bor. Träffade han en stund och de var ganska skönt att ha träffat han.

Efter de så åkte vi mot Falun för att hälsa på min kusin A på bb. Men vi tog en avkrok till Storsten och hälsade på S kompis B. De var riktigt trevligt. B och hans fru A bor ute på landet me en "massa" djur. Dom hade en jätte söt kattunge och tur var väl att den var tingad och att jag just nu bor så jag inte kan ha en till katt. Annars hade den nog fått följt me hem. Vi blev inte var så länge eftersom vi skulle vara i Falun till kl18. Men de var trevligt att träffa B en stund. Hoppas de blir fler gånger.

Så åkte vi vidare till Falun och träffade A och den lilla sötisen. M är så söt. Och hon kan spreta på tårna, precis som jag kan och mormor kunde. Kul tycker jag, de syns att vi är släkt. Nu när jag har tittat på bilderna på henne så tycker jag hon har lite drag efter morfars näsa. Vi blev kvar där 1timme. Vi hann träffa T och E innan vi skulle åka dom kom precis när vi var på väg.

Nu slutade inte den här dag på roligaste sättet. Men jag har inte lust att skriva om de här. Men jag hade en underbar dag ialf. Och jag är lycklig som har fått varit "hem". Tack S för att du följade me mig. Vet inte om jag hade klartat de utan dig.

Nu kommer de lite bilder från dagen.


                   


                   
.

Ledig

Ja, nu har man varit ledig i några dagar. Och jag hade ju bestämt för mig att de skulle vara soligt dom dagarna, så jag kunde bränna på fläsket lite. Men ack så jag bedrog mig. I morgon är de arbetsdag igen. Och jag skulle ju inte bli förvånad om solen skinner då.

Idag ska jag nog ta och göra ett litet ryck här hemma, ialf ta fram snabeldraken. Brunå fäller så mycke hår nu. Kan inte begripa. Men de är väl vädret som gör de.

Nu ska jag gå en sväng  me Brunå.

Ha en bra dag!!!image37