Namnsdag

Ja, de har jag idag. Men hade glömt de ända tills jag fick ett mess på telefonen från min goa vän Å. Vi har nämligen namnsdag både hon och jag. Men moster har glömt mig. Brukar få ett kort av henne. Men de var tomt i brevlådan idag. Får skylla på att hon börjar bli gammal och glömsk. JAg brukar inte fira namnsdagar. När jag var lite och var hos mormor och morfar fick jag alltid en liten present på Mariadagen. Men de var nog för jag ofta var där på mina lov och den dagen infaller under sportlovet. Mamma ringde och gratta, fast jag trodde hon hade glömt. Men ack så fel jag hade.

Nu ska jag krypa ner så jag orkar upp imorron. Puss och kram  på er




image95

Trötta vovvar

image94
Så här trött blir man när man har lekt en hel eftermiddag.

Dop

I lördags var vi upp till Gagnef på dop. Vi kom i väg lite sent. Men vi skulle hinna iallefall. Trodde vi ja, när vi hade ca 20 minuters bilfärd kvar så hamnar vi i världens bilkö. De hade hänt en bilolycka, så vi blev stående ett tag. Så vi kom in på parkeringen vid kyrka me en breställ och var 10 minuter sena. Men jag hade ringt och förvanat A att vi skulle bli sena. Men vi hann ju se dopet iallefall. Efter dopet var de smörgåstårta och kaffe hos A och T. Vi blev kvar där till kl 16. Sen bara de av hemåt. Trötta och nöjda me dagen. Vid halv 17 lämnade vi av S hemma hos han. Och jag sprang in på viking och köpte sallad åt mig och mamma. Hon hade varit här och passat Brunå så han inte skulle behöva vara ensam hela dan. Efter vi hade ätit och mamma gått hem, så la jag mig på soffan och små glode på tven. Fy, va man va trött. Efter jag hade gjort kväller me Brunå så kom S och hämta mig. Så jag var där resten av kvällen.

Lite bilder från dopet:

             

Monster

Ja, de blir jag nog nu. Har bestämt mig för att sluta me colan igen. Jag som klara mig så länge förra gången, så halka jag dit i november igen. Men nu är de nya tag. Jag ska bara dricka cola på helgerna och om jag är borta och blir bjuden på de. Så ni får ha lite förståelse för mitt monsterbetende ett tag. Men de går över de vet vi ju.

Idag har jag jobbat en stund på kvällen. Skönt, men jag vill jobba mer... På eftermiddan var "pappa" och C hit och hälsa på en stund, de var trevligt. Tack för besöket!!!

Nu ska jag krypa ner bredvid Brunå bu och sova.

Go natt och sov gott!!!

image83

Ny tv och jobbat

I tisdag fick jag min bättre beg tv. Min gamla tv gick sönder för 14dagar sen. Så gissa om man kände sig lite handikappad. Som tur var så hjälpte A mig, så jag kunde köpa en ny tv. Så ni kan inte tro va jag låg och glodde på tven hela tisdagen.Skönt att slippa ringa och fråga om man får komma och titta på tven hos nån. Nu ligger man i soffan och glor och dricker te. Mysigt värre.

I går jobbade jag på kvällen. Så skönt att jobba,synd bara att de inte blir oftare.Ska jobba på lördag igen. Sen vet jag inte när jag jobbar igen, vilket jag tycker är jobbigt. Men de är ju så när man är extring.

Nu ska jag fixa lite här innan Nelly kommer. Hon ska var här en lite stund, brosan hade lite ärende han skulle göra. De är bara kul att ha sötnosen här. Och Brunå har nån att leka me en stund.

Ha en underbar dag...



image82



Lördagkväll

Och här sitter jag och är hur sugen som helst att gå ut. Men de får bli en annan helg. Just nu finns de inte så mycke pengar till de. Och för den delen har jag ju ingen att gå ut me heller :( .

Så jag får roa mig me att läsa lite i stället eller om jag ska sy lite gardiner kanske. Fast jag börjar bli lite trött så jag väntar nog me gardinerna tills i morron. De är nog bäst de.

Förra söndan hade jag LillStrumpa på besök. De var så mysigt, vi åt wok och nuddlar, var och hälsa på min mamma, så åkte vi buss hem till Vallhov.När jag skulle gå hem från dom runt halv 10 på kvällen så säger hon ska du gå redan. Hon hade haft en super dag, som han utrycktede själv. Jag älskar Lillstrumpa så otroligt mycke. Min hjärtevärmare de är va hon är.

Annars så har de inte hänt så mycke i mitt liv. Umgåtts me mina nära och kära, de är väl va jag har gjort.

Nu ska jag nog ta och göra som Homer. Nu blir nog en viss person lycklig när Homer är imin blogg.

image81