Jobbat

Japp, de har jag gjort i helgen. Jobbat extra på Coop. Så skönt att ha nåt att göra. Jag jobbade även 3dagar förra vecka. Nu hoppas jag bara att de blir mycke extra jobb.

I går kväll var jag och hälsade på min goa S. Såg på Älskade Saknade. Den var ganska bra, men inte så bra som jag trodde. Det är en film som jag inte kommer att se igen. Tack hjärtat för en mysig kväll...

Idag har jag varit upp till Å. Vi prata en massa goja och så bjöd hon på god mat. Tack vännen!! Var föbi T me lite hembakta kakor. Tyckte han behövde de.


image26

Oväder

Ja, oväder var de i natt. Fy, de åska och blixtra. Och jag är livrädd för åskan, så jag låg och läste och försökte koppla bort allt runt mig. De gick bra ända tills Brunå flög ur sängen och vrål skällde vid balkongdörren. Jag flög upp när han börja skälla,  sen låg jag på hel spänn. Han var nog inte beredd när de mullra och smällde. Men sen gick han och sov. Stripe däremot sprang runt me tjockrumpa., men hon kolla ner sig hon åxå tillslut.


168034-25Var ut och tog en bild på himmlen innan ovädret braka loss...

Tråkigt

I går gjorde jag min sista dag på praktiken. Så nu är man inne i gamla trallen igen. I morse ringde C från jobbet och undra om jag kunde kassan, de var kris. Och tråkigt nog hann jag aldrig lära mig den. Men på måndag ska jag vara på Coop och lära mig kassan. Ska bli skoj.

Annars har de inte hänt så mycke idag. Var till AF på förmiddan. Gick sen en stund på stan, de var ett tag sen man bara strossa runt. Köpte present åt Lillstrumpa, fast de är ett tag kvar tills hon fyller år. Men man lär ju passa på när de är rea.

Har klippt klona på Brunå. Han var så duktig. Krångla knappt nånting nu. Kanske man kan få bukt på allt tjafs när man ska klippa hans klor. De är ju lite svårt eftersom han drar undan tassen, lägger huvudet ivägen eller börjar slickas på klotången. Men idag gick de smärtfritt, inte en pulpklippning. Men en massa frolic.

Nu ska vi gå en kvällsrund.

Sov gott!!!


                                                                                                         image24Skön stil!!!