Stripe tjocka tass

 

Måndag

Och jag är ledig idag. Skönt!! Har varit ner på stan en sväng och handlat lite, köpte bla lite nya fiskar till akvariumet. Pysslat om mina blommor på balkongen, och under tiden jag var där ut så blev Stripe stucken av ev en geting, Hon ska ju vara me överrallt. Så nu har hon en super stor tass.. Ska försöka fota den sen och lägga in bild här. Så nu ska hon ta de lungt sa vet, och hur ska jag få henne att vara lugn, mitt lilla vilddjur.

I lördags var jag, L och J ut på krogen. Vi var först på LillPuben och sen hamnade vi på Tonys. Roligt hade vi och fulla blev både jag  och J. L hon blev bara mätt hon. Gofian min. Så kan de va!!! De får vi göra om fler gånger. Men nu ser vi väl bara fram emot den 25 juli eller hur brudar... Lill Puben nästa*ler*...

Nu ska jag gå och kolla till Stripe en sväng...Jojo

Idag gick jag på mitt sommarschema, lite stressigt har de varit idag me 2t sommarjobbar i kassan. Jag fick springa och hjälpa dom så gott jag kunde. Men de gick bra.

Smedsgårdsbluesen började idag. Ingmar Dunker och hans band spelade och dom hade en hemlig gäst me sig. Så mamma och jag prata om de länge och funderade om de var Sven Zetterberg som skulle komma. Mamma gick dit, och vi bestämde om de var han som kom så skulle hon skicka ett sms till mig. JAg fick ett sms och kastad emig i väg på cykeln, dom sett mig och känner mig måste ju funderat va jag hade så bråttom till, när jag flög fram gemon bruket. Jag kom fram me andan i halsen fick se några låtar me han. Mamma tog även ett foto på mig och Sven Zetterberg. De får ni se en annan dag.

Nu ska jag gå och bada och sen hoppa ner i sängen.


Inte mycke

Nä, de har inte hänt mycke i mitt liv. Jag har fått schema fram till vecka 33 nu, gissa om de känns skönt. Så nu vet jag va jag gör i sommar sitter i kassan på Coop Extra. Men hellre de än bara gå hemma och ingte göra nåt. Jag har fått ett jätte bra schema så jag har lite ledigt mitt i veckan och så. Och då kan man ju passa på och göra saker och utflykter om man vill.

Sista maj va jag och R på crusing. Jag njöt i fulla drag. Klev till och me ut i gatan och fråga 2 killar om vi fick åka me. Och de fick vi så klart. Gissa om jag och R såg ut som två lyckliga barn på julafton *ler*. Tack S och D för att vi fick äran att crusa runt me er. De karamelen suger jag på än.

Nä, nu ska jag pyssla om Stripe lite innan de är dax att åka till jobbet.

Bjuder på lite bilder från crusingen...