Stor städat

Precis va jag har gjort på eftermiddan. Fick nåt rus här, började putsa fönster, duscha blommor, dammat, sugit av golven och torkat. Men de känns skönt nu när de är gjort. De behövdes verkligen.

Har även hälsat på min goa S. Vi åt go lunch ihop och kollade på En ängels tålamod. Tack för en mysig stund vännen. De behövde jag verkligen. Du är en min ängel här på jorden. Kram på dig!!!

Nu ska jag ta en kvällsrunda me Brunå. Sen ska jag lägga mig och titta på tven..


image48

Städparty

De har jag varit på nu i kväll. Vilka grejer de finns. Bara en trasa och lite vatten och vips så ska de vara rent. Men de funkar tydligen, för de fick vi se.

Annars har jag inte gjort så mycke. Tagit en promenad, diskat, plockat undan lite och sytt lite. JAg har köpt en alldeles egen symaskin. Så jag sitter där så ofta jag kan. Och de är ofta kan jag lova.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tven.

 Sov gott alla!!!



image47

Så tråkigt

Nu har jag hostat och haft feber sen i måndags. Börjar bli riktigt trött på de nu. I torsdags var jag upp på familjeläkarjouren, för då hade febern stigit rejält. Läkarn lyssnade på mig och konstaterade att jag har nån infektion i kroppen. Dom tog även snabbsänkan och jag låg på 90, vilket är alldeles för högt. Fick pencillin, dunder piller 750mg som jag sak ta 2 gånger om om dan. Har ätit dom i två dagar nu. Så lite piggare börjar jag bli, de är bara hostan som inte vill ge sig riktigt. Men de lär väl gå ett tag till..


image46