Lite bilder

På Lillstrumpa sen hon var här och hälsa på. Vi hade 2 mysiga dagar och fy va fort de gick. Hon kom på torsdag och åkte hem på lördag. Tyckte att hon precis hade kommit när de var dags för henne att åka. Men de är väl så när man har skoj och trevligt. Nenna älskar dig LillStrumpa!!!


image100

Jobbat och Lillstrumpa

Nu har jag jobbat några dagar denna vecka. Skönt, de blir lite exta pengar i kassan. Så jag har bara varit på praktiken 1dag denna vecka. Efter jobbet i dag så gick jag till Å för att hämta LillStrumpa som ska vara hos mig några dagar. MYSIGT!! Vi har inte gjort så mycke idag. Handlat lite och ätit på MC Donalds. Sen hem och titta på tven. Efter Du blir va du äter fick LillStrumpa ta ett bad. och jag torkade av golven. I morron ska vi hem till mamma och baka lite. Ska bli skoj. LillStrumpa fick sitt påskägg i dag och gissa om hon blev glad. Hon fick en alldeles egen KENT t-shirt (bild kommer sen).

Nu ska vi göra kväller här.. Puss och Kram på er


image99
LillStrumpa i min gamla KENT t-shirt

Kent

Var på KENT i går. Och de var helt underbart. Jag hade tuppskinn från första låten till sista. Och de rann en hel del lyckotårar på mina kinder. Förbandet var ju inge vidare. Men men,, de gick ju de åxå. Jag svävar fortfarande fram på små rosa moln. Kommer nog att göra de några dagar nu.

Jag kan inte mer än hålla på om de som står i arbetarbladet om deras uppträdande i går. Artikeln finns här neran för.


Inget i Gävle kommer att slå den här kvällen

Solen går upp, som alla bra dagar, och solen går upp som den borde göra på alla bra konserter, ett eldklot som sakta föds fram på bildskärmen bakom Kent.
   I förvånansvärt glesa publikrader, och till ett lite avslaget förband, känns det som om besvikelsen ligger och gror, men det räcker med att solen stiger upp och Jocke Berg kliver in på scenen för att det ska bli tydligt att inget i Gävle kommer att slå den här kvällen i år.
   Med den hitparad som Kent har plockat på sig genom åren skulle Jocke Berg kunna sjunga baklänges och ändå ha publiken i sin ficka. Det är en märkvärdigt stor låtskatt de ruvar på, nästan så att man inte kan hålla sig för skratt när de toppar låt efter låt, och det riktigt sjuka är att man ändå saknar låtar, de personliga favoriterna som har varit soundtrack till skratt och tårar.
   Inget annat band kan konkurrera med Kent i Sverige av den anledningen, att de är lika mycket minnen som musik, de är en del av livet och det är nästan så att man ser bilder från en annan tid projiceras på bildskärmen bakom dem.
   Att de spelar sina röjigaste, svängigaste och mäktigaste låtar, vars riff sitter i själen, betyder också att Kent på scen tappar den vemodiga dimensionen, men det är något som jag tror att publiken, som i skrivande stund skriker sönder halsarna, förlåter dem. Tonvikten ligger för mycket på senare skivor, för mig, men jag håller på att bli gammal.
   När jag intervjuade förbandet Familjen sa han att de enda låtar han ser varje spelning är "Columbus" och "747". Jag förstår honom. "Columbus" är en rysning, och "747" - Kents obligatoriska showstopper - hinner inte ens börja förr­än hela Läkerolen knottras som en kallsvettig hud, bara av vetskapen att nu, nu kommer den.
   Kanske är detta inte fem plus på en internationell, eller ens en nationell skala, men jag är övertygad om att vi här i Gävle, denna tidiga vårafton, har haft årets kväll.


image98

2 veckor

Nu har jag varit 2 veckor på min praktik. Och jag trivs som fisken i vattnet. Jag är på Arken Zoo. Pysslar om djuren, städar och hjälper kunderna de är va jag gör på dagarna...

I morron kväll sitter jag på Arena Läkerol och ser på mina stora idoler KENT. Gissa om jag har längtat till den dagen ska komma. Så i morron så segar väl dagen sig fram. Så jag kommer nog segla fram på smårosa efter fredagkväll.

Nu ska jag busa lite me Brunå och Nelly. Hon är här på besök idag. Brunå blev överlycklig när hon kom. Hon är hans allt.

Ha en mysig kväll, för de ska jag ha me hundarna. Puss och kram


image96 image97