God middag och julklappar

Idag har goa S bjudit på god middag. Fick makaronipudding. En pudding som bjuder på pudding :). De ni. T var åxå me och åt middag. Men han var inte kvar så länge, vilket jag tycker är lite tråkigt. S och jag byte även julklappar idag, eftersom han inte ska vara me oss på julafton. Utan han åker till sin familj i E-tuna. Jag fick jätte fina klappar. Fick en vit tiger jag velat haft länge, 2st KENT CD och ett headset till mobilen.

Gissa va jag  popar nu. Kent för hela slanten. Hoppas jag inte väcker grannarna. Men jag kan inte låta bli att vrida på volymen när jag lyssnar på dom. Jag får väl säga som Lilla Strumpa brukar göra när vi popar Kent, " Nu vrider vi på volymen och popar Kent för grannarna". Hon är för go.

Tack vännen en en gån gför dom super fina klapparna. Puss och kram på dig!!

Bilder på mina klappar:


Nelly på besök

Idag har Brunå de lite sjåigt. Nelly (Brosans valp) är här. Brosan jobbar så då är hon här hos oss. Dom har äntligen somnat båda två under bordet. Nelly tycker Brunå är lite läskig men de går bra, när hon har varit här en stund. Idag har Nelly dragit fram Brunås alla leksaker, tur att han är så snäll och lånar ut dom åt henne. Hon får till och me låna hans biabädd.

Få se hur länge hon ska vara här idag. Brosans S kanske skulle hämta henne annars får hon vara här tills brosan slutar. Men de går ju de åxå.

  

Tomteland

Igår var jag på tomteland i mora hela dan. Och gissa om de va mysigt. HAr fått tillbax min julstämning. Så idag ska jag pynt och dona. Men först blir de en sväng på julskyltningen me plastpappa och C.Ska bli mysigt.

Men åter till gårdagen. De var länge sen jag har njutit så, som jag gjorde igår. Jag och lill Strumpa gick på trollsafari, och såg lite troll. De var kul, lill Strumpa var helt lyrisk. Sen träffa vi tomten och lämna önskelista. Åkte även häst och släde, Då var även stora L me. HAn var så go hela dan igår. Lite tjat om popcorn, men annars var de inge gnäll...

Här kommer lite bilder från igår.

                                 

Morron

Go morron!!! Nu har man ätit lite frukost. Och ska börja göra mig i ordning nu. Idag bär de i väg till tomteland. De ska bli mysigt. Hoppas barnen tycker de är spännande. Ja, lillskruttan kommer väl att vara alldeles i från sig hela dan. Hoppas även stora L kommer att ha kul idga. Men de tror jag nog. Få se om jag orkar skriva nå ikväll om dagen, annars kommer de i morron. Nu väntar Brunå bu på att få gå en sväng. Min bror kommer att passa han idag. Så han inte ska vara själv.


image58