Sista april

Och de är bara 3 dagar kvar tills jag fyller år. Fy, va tiden går fort, nu vill jag bromsa tiden. Men de funkar ju inte.

Undra va som kommer att hända i dag då. Jo, jag ska åka över till Å och LillStrumpa en sväng på eftermiddan. Få se om Å har lust och ork att slänga i lite färg i mitt hår. Så man blir lite fin till på lördag. Sen skulle jag vilja åka och titta på nån kase i kväll. Men de blir väl inge av me de heller. De var länge sen jag var ut och kolla på nån sån, sist va jag i Åshammar hos Loch O. Och de är en massa år sen, va medans dom bodde i huset, så de lär vara minst 5 år sen. Ja, vi får väl se hur kvällen slutar.

Nu ska jag gå en runda me Brunå och sen vankas de lunch här.

Puss och kram på er



image105

Panikångest, jobbat och praktik

Ja, natten mellan söndag och måndag fick jag panikångest och trodde jag skulle dö. Jag försökte ta de lungt, men de är inte så lätt när man inte får ner nån luft, tog min älskade Brunå och gick en promenad, såg att mamma var vaken så jag ringde henne och pratade tills allt hade lagt sig. Jag pratade även me S, som är mitt allt. Tack mamma och S, jag älskar er.

På måndan var jag på min praktikplats. Kände mig mer dö än levande, men jag fick dagen att gå. Jag pysslade mest på lagret, för jag ville inte träffa folk och var inte speciellt social. Tisdag och onsdag jobbade jag på coop extra, skönt. Att träffa sina arbetskamrater som jag trivsa så otroligt bra me. Idag torsdag har jag varit på praktiken igen, har inte gjort så mycke. Gav djuren mat och servera lite cafekunder, resten gick åt till att städa och dona. I morron och på lördag ska jag jobba igen. Så gick den vecka fort åxå.

Jag har snöat in på facebook, men tror inte jag blir kvar de speciellt länge som de känns nu. Vi får väl se va som händer, antingen blir jag kvar eller så försvinner jag.

Nu ska jag goa me min Brunå bu...




image104