Sov gott Cilla

Så har hon somnat in efter 20års härliga och lyckliga kattliv. Kommer än idag ihåg hur jag tjatade på mamma om denna katt. Men hon sa nej hela tiden, till sist gav hon me sig och tyckte att vi kunde väl åka och titta på henne då. Men BARA titta. När vi väl kom till Hofors där Cilla bodde , så tog mamma upp henne på armen. Gissa om mamma blev såld och bestämmde att ok, Cilla får följa me oss hem på en gång. Sen den dagen har hon haft de bra. Cilla tydde sig mest till min bror.

Nu har Cilla rest till andra sidan regnbågsbron. Där hon äntligen får träffa sina kompisar Laban, Bill, Gizmo och Julia. Sov gott!!!!
image23

Droppe

Genom att adoptera denna droppe och placera den på er egen hemsida/blogg visar ni sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet.

image352Ideen fick jag från Malin

Orkar....

Snart inte mer. Hur jag än gör så blir de bara fel. Jag kan tyvärr inte vara alla till lags*lessen*. Har bestämt mig för att slut städ på kvällarna, men ha kvar mina lördagar. Då städar jag butiken på morronen och trivs me de.Men jag trivs inte me kvällsjobbet och charken. Vet int ehur jag ska bete mig, för att ligga alla till lags. Hur jag än vrider och vänder så sitter arselet ändå bak.

Jag vill ju faktiskt åxå ha ett riktigt jobb, men undra hur många som tror mig när jag säger de. Nu ska jag sluta skriva. Jag blir bara lessen och gråter. Men man ska inte gråta över spilld mjölk.

Ha de bra allihop!!!
image22Jag älskar ..........Bio

I onsdags var jag på bio me min goa S och T. Vi såg Spindelmannen 3. De var faktikst jätte bra. Den bästa av dom tycker jag ialf. Mysigt att komma hemifrån en stund. Och bara njuta av sällskapet och filmen.

Igår när jag var ledig så gjorde jag inte så mycke. Var i väg och handlade lite och tog redan på disken. Så jag gjorde inte många knop. Så skönt att bara vara. Man behöver de ibland. Just nu skulle  jag vilja åka från stan och bara vara för mig själv. Mår inte så bra just nu. Alla denna jävla stress. Men de blir bättre jag vet de.
Umgicks me min S igår kväll. Tack för en underbar och mysig kväll. Love You!!!

Idag händer de nog inte så mycke. Ska åka och städa. Efter de så blir de nog ryggläge i soffan. Måste iofs fixa nåt att äta. Få se va de kan bli.

Ha en bra kväll!!!image21Älskar vita tigrar!!!

Ett tag sen....

Ja, de var väl ett tag sen  jag skrev.

Men de har inte hänt så mycke heller... På dagarna är jag på min praktik och när jag kommer hem så vänder jag bara och åker till städjobbet... Så jag hinner inte så mycke ... Jag har iofs fyllt år... Och jag  hade en jätte bra kväll me mina nära och kära... Fick många fina presenter...

I måndags passade jag lillstrumpa och hennes storebror... Dom små änglarna är så lätta att ha hand om... Int enå bråk och tjafs på hela kvällen... Annars har jag bara varit hemma och fixat me lite saker...

Nu ska jag göra kväller så jag orkar upp i morron bitti.. Börjar kl 05.30.. GÄSPPPPP!

Sov gott alla läsare!!


image20Jag och min gobit

Städjobb

Ja, de har jag fått.. Jag städar charken på Willys... Äntligen kanske de börjar ljusna... Skönt att nåt händer i mitt liv... Annars är jag på min praktik hela dar.... Trivs som fisken i vattnet... Dagarna bara springer i väg... JAg hoppas jag får lite timmar där när  jag slutar...

Annars har de inte hänt så mycke i mitt liv..

Jo, just ja...I lördags 28/5 var jag ut me min goa S och T.. Hade riktigt kul... Min vän Timon var åxå me... Jag njöt varkligen varje sekund... De var länge sen vi var ut tillsammans.. Hoppas de blir en repris snart...

image19