Helgen som varit

I fredags gjorde jag inte så mycke. VAr bara hemma och poade. Hyrde Angel me Helena Bergström, och de var helt underbar. Så jag låg och myste i soffan hela kvällen fast de kröp ikroppen och jag ville ut på krogen. SÅ de hände inte så mycke under fredan.

Lördan lunchade jag me min jobba kompis T. Sen var de bara hem och fixa ordning sig för en kväll ut. VAr till c och fick naglarna fixade, men dom flög en efter en under nattens gång. Sen hoppade jag på bussen till en gammal klasskompis, hade för fest där. De var riktigt trevlig. Vi åkte ner på Lobby sen och slutade kvällen på Tonys. JAg gick iofs hem först av oss alla. JAg var trött och längtade efter en viss person.

Söndag gjorde jag inte så mycke var till R och drack kaffe. Sen låg jag mest på soffan och mös me Brunå bu. Hade iofs hur mycke som helst att göra men jag orkade inte.

De var min slapp helg de. Skönt att bara få ta de lungt en helg.

Nu ska jag hoppa ner i min säng och köra ner näsan i Brunås päls... Sov gott alla!!!Lite bilder

sen Sanna och jag  var till Maria och tittade på hennes fina katter. Som är av rasen Main Coon,  dom finns på hennes hemsida http://www.kungcools.se Tack för att vi fick komma och titta på dina fina katter Maria.

                     

Lördagmorron

Gäsp, här sitter jag och fikar frukost vid datorn i vanlig ordning. Ska i väg och jobba. FAst jag skulle helst vilja krypa ner i sängen och sova lite till. Men men , de kan man ju inte göra. Får hoppas att dagen går fort., de brukar dom iofs inte göra när jag jobbar lördagsskiften och dessutom 11 timmar. Så brosan får ta hand om Brunå idag. Men de ger ju lite pengar ialf. Så nu kan jag köpa mig en ny mobiltelefon, min gamla håller på gå sönder.

I går kväl var jag in till Gävle på Cityfesten. Tog bussen in. Jag ville in för Noice spelade. Så jag åkte själv, såg på Noice och gick en sväng och kollade lite, sen tog jag bussen hem igen. Bussen var så fullsatt på vägen hem så jag fick sitta på golvet. Men de gick ju de åxå. Kom ju hem ialf och de är huvudsaken.

Nu väntar duschen på mig och sen bär de i väg till jobbet... Ha en bra dag....


2 år sen

i dag är de 2 år sen min lila hulligan föddes. Jag minns att Timon ringde och berättade att första ungen var född, och att den var mörk. Klockan var ca 4 på morgonen, så jag uppfattade inte så mycke. Utan åkte dit efter några dagar, och där var hon min nya misse me annolunda täckning. Jag sa hela tiden att ska jag ha en ny katt i mitt liv får de bli en me konstig täcknin och de har hon. Svart skölpadd är hon, me en vit och nougat färgad strimma i ansiktet, vita tår och nougat stikelhår i de svarta. Men hon är väldens sötaste tycker jag, me de håller inte T me om. Han säger att hon är den fulaste katten han sett, tur inte Stripe hör va han säger.

Nu ska jag gå och ta in Brunå och Stripe från balkongen, börjar bli kallt här inne.


Brunå och Stripe vilar ihop under en av dom varma dagarna