Nya glasögon

image80

Sötisen

Min hund är inte som alla andra... Han använder sin biabädd till kudde han....


image79

Bio

Japp, de va jag på i går kväll. Vart bjuden av pappa och C, även T och J. Vi såg National Treasure, jag hade inga stora förväntningar på den. Men den var så spännande så jag bet av mina naglar. Jag som hade sparat ut dom :(. Men men , de är bara börja om från börja. Dom växer ju ut igen.

Sen på kvällen spelade jag och S tvspel. De är så kul, men jag har inge tålamod. Måste träna upp de. Synd jag inte har nåt tvspel för då hade jag kunnat tjyvtränat*fniss*. Jag har ju inte en tv längre den har gått sönder. Så nu håller jag på letar en bätter beg, har inte råd att köpa nån ny. Hoppas jag hittar nån snart. Jag blir tokig utan, men jag kanske får en massa gjort istället nu. Har ju ett halv färdigt pussel, en del skraptavler som ligger. Så nu kanske de blir klart. Hoppas jag ialf.

Nu ska jag lägga mig och läsa Utvandrarna av Moberg. Ja, tro nu inte jag har blivit tokig. Fick den me mig hem igår från S. Han tyckte jag skulle läsa den. Och faktiskt så är de rätt bra. De lilla jag har läst.

Ha de så bra alla!!!

image78 Scen ur filmen

Go morron

Ja, så är man uppe me tuppen idag. Ska i väg och jobba. Skönt. Börjar kl 10 och slutar 20 idag. Långt pass, men de går de åxå. Så idag blir de inte så mycke gjort här hemma. Fast de spelar ju ingen roll, för skit finns ju kvar i morron åxå. Så då har jag nåt att göra då. Dessutom slapp jag gå till Arbetsförmedlingen i dag. Skulle igentligen dit på drop-in. Men jobb gå förre :).  Skönt att slippa gå dit idag. Har verkligen ingen lust att gå och prata me dom just nu.

Nä, nu ska jag packa väskan och ta ut Brunå. Sen bär de iväg till jobbet. HA de så bra idag.

image77

Länge sen

Nu var de ett tag sen jag skrev nåt. De har iofs inte hänt så mycke. Jag har jobbat en hel del. Vilket jag tycker är skönt.

Julen kom och den gick lika fort över. Jag firade julafton hos mamma, lillebror och Nelly var åxå me. Men jag saknade 2 personer väldigt mycke. Så lite jobbigt var de ju. Men men. Juldagen kom och den tillbringade jag me S. Annadagen jobbade jag. Så var den julen över.

Mellandagarna jobbade jag åxå.

Så kom nyårsafton, den tillbringade jag på badhuset. Mysigt var de. C hade hyrt hela badhuset. Så hade vi lite maskerad. Men de var inte många som kläde ut sig. Lite tråkigt tycker jag faktiskt. Mina kusiner( som jag inte träffat på länge)var åxå me. Så jag umgicks me dom hela kvällen. Och gissa om vi skoja, flamsa och skratta en hel del. Ett tag skratta jag så jag hade ont i magen. Men de är en kväll jag sent ska glömma. Synd bara att vissa inte var me. Ja, ni vet vilka ni är. Tack "pappa" och C för en underbar kväll. Älska er!!!


Lite bilder från nyår: