Brunå

168034-8

poserar. De är sällan man får han att stå still när vi är ut. Men i dag lyckas jag. Vet inte va han spanar på, kanske nån snygg tjej. Synd att jag inte fick me han när han stoppar ner  huvudet isnön och plogar fram. Ska försöka få de på bild. Han verkligen älskar snön.

Hockey

I går var jag på jernvallen och titta på hockey. Min barndomskompis L och hennes man spelade. L har inte ståt på skridskor på säkert 10år. Så de kunde man ju inte missa.Men hon var duktig, gjorde bara en vurpa. Efteråt gick vi ut och åt. De var riktigt trevligt och skönt att göra nåt annolunda en fredag kväll.

Present

168034-5

Ja, undra hur snäll jag har varit som får presenter 2dar på rad. Idag fick jag en lite söt ask me choklad av min goa vän S. Tack vännen. Jag har nämligen lovat han att inte äta godis på en månad. Men de har inte riktigt gått de än, på söndag är de en månad. Men  jag fick despans idag. Och gissa om den chokladen va ljuvlig. MMMMMMMMMM, vva de va gott me choklad, som jag har längtat såååå.

Ny dammsugare

168034-4168034-6

I går fick jag en ny fin dammsugare av mamma och Svempa. Fickk den i försköts present. Så jag får mindre present när jag fyller år. Men de gör inget, man behöver inte ha en massa presenter. Fast visst tycker jag de är kul me presenter. Man blir ju nästan som barn på nytt när man fyller år och när de är jul.

Helgen 16-18/2

Fredag: M begravs. Fy, kan inte riktigt fatta att han är borta. Jag tände ljus här hemma och sände han en tanke. Ja, jag tänkte även på S, T och "farmor" som var på hans begravning. Jag verkligen led me dom. Hade ont i magen nästan hela dan. På kvällen bjöd Å upp mig till dom på mat. Jag fick potatis, fläsk och löksås. De var å mumigt. S skjusade dit mig och hämtade mig sen. Tack Å för att du tog dig ann mig på fredag kväll, och tack för den goa maten. Love you!

Lördag: Jag var ute och lekte me Brunå nästan 1 1/2 timme. Sen tog jag en promenad till kyrkogården. Jag tände ljus åt I:s mamma och min bonus mamma. Sen gick jag bort till M:s grav. De var så fint me alla blommor. HAn hade ett Kalles klätter träd vid sin grav och jag såg frmför mig hur han låg i trädkronan i sommar och läser en bok. De kommer att var jätte fint där i sommar när han har fått sin gravsten och trädet är fullt i löv. Jag tände även en ljus åt han. Och en och annan tår rann ner för mina  kinder. De hände en rolig ( skum ) grej när jag skulle ställa ner ljuset på baken, de var vindstilla ut och ljuslågan slocknar. Så jag tänkte jävlas inte me mig. Men M ville nog bara säga hejdå. På kvällen bjöd S på otroligt goa fiskbiffar. Mums. T var åxå me. Vi spelade den Försvunna diamanten, sen såg vi på melodifestivalen. Hade en riktigt trevlig kväll. Tack vännen.

Söndag: Har haft tvättstugan i dag. När jag starta datorn i dag för att gå ut på internet så hade jag inget nät. Jag ringer support och dom hittar inget fel utan påstår att de är mina drivrutiner till nätverkskortet. Jaha, tänker jag hur fixar jag de då. Ringer T och frågar om han kunde hjälpa mig över telefon. Men de gick inge bra. Men tack för hjälpen ialf T. Sen ringer T och talar om att " farmors" nät inte heller funkar. Jag ringer upp support igen arg som ett bi, men de va fortfarande hos mig de var fel. Suck... Men sen kom min goa vän S, han ringde upp dom för tredje gången, och föklara för dom att de inte var hos mig de va fel. Och efter ca 1 timme kom mitt nät igång. Tur jag har dig.  Tack vännen.

Ja, de är va som har hänt i mitt liv i helgen.

Va trött jag blir

Suck, nu har en bekant dött. Så jävla orättvist. Han hann inte ens fylla 35. Man ska ju inte dö så ung. Jag hoppas de går bra för hans flickvän och 2 barn. Stackars lilla W som hittade sin pappa. En så sak ska inte ett litet barn behöva uppleva. Tänker på er.

Jävla hosta

Tror jag blir tokig på den här hostan. Spelar ju ingen roll va man gör så börjar man hosta. Tog en promenad till Å igår. Och de tyckte inte min hosta om. Men jag vill inte bara sitta hemma längre. Jag är ju så pass pigg att jag orkar umgås me folk.

Sen på kvällen umgicks jag me min goa vän S. Vi kolla på film och åt pizza. Tack för en mysig kväll vännen:)

070206

Har inte skrivit på några dagar nu. Men de har inte hänt så mycke heller. I söndags var jag till min goa vän S på midda. och de var faktiskt godare än va jag trodde. Jag är nämligen lite skeptisk mot vegetarisk mat. Men de va gott. Vi såg även en Wallander film, Jokern. Rätt så bra. Älskar Wallander och Beck filmerna.

Just nu håller jag på bli galen på den envisa hostand som inte vill ge sig. Får hoppas de försvinner snart.Jag hade hoppas att jag skulle hosta mindre nu, så jag kunde gå och hälsa på Å och hennes barn. JAg hostar så hemskt när jag har ansträngt mig.

Nu ska jag gå och köpa mjölk, så de blir nå te.

Pigg

Nu börjar man bli frisk. Så skönt!!! Så nu städar jag ut alla baciller. HAr inte haft ork till varken disken eller att plocka upp alla leksaker på golvet. De är så skönt när krafterna kommer tillbax. Skagå och sortera lite soper, så jag får de gjort åxå.