Inge pigg

Vaknade i natt och hosta som bara den. Så de blev inte mycke sova.Hostar  upp slem hela tiden. Sitter och väntar på att S ska komma me hostmedicin åt mig. Så idag blir de till att bara ta de lungt. Måste bli pigg till på torsdag ska vara barnvakt åt Å:s barn då.

Nu ska jag lägga mig på soffan igen och titta på tven. Kanske slumra en stund.

Utgång

Nu sitter jag och väntar på att Å ska komma. Vi ska ta en pub runda i kväll. Ska bli kul. De var ju ett tag sen vi var ut ihop.

Annars har de inte hänt så mycke idag. Jo, fresten jag har ju varit till valbo me mamma och Svempa. Köpt fiskar till akvariumet. Så nu simmar de runt 10st små fiskar där. Mamma bidrog me mer växter åxå. Plus att hon köpte en super god semla me lingongrädde. Tack mamma, love you!!!!

Inte mycke

De händer inte mycke nu. Idag har jag bara legat på soffan och inte haft lust att göra nåt. Allt blev så fel i morse. Jag hade för mig att jag skulle till AF och när jag kom dit så vissar de sig att min handläggare hade skrivit att jag skulle dit den 2/2. Så de va bara till att traska hem igen.

I går gjord ejag inte hller så mycke. Uträttade lite ärende på stan. Pysslade lite hemma. På kvällen var jag till min goa vän S. Vi åt pizza och fruktsallad till efterrätt. Hade en mysig kväll. Vi slöade i varsit hörn på soffan och kolla på tven.

Lugn och skön dag

Har inte gjort så mycke idag. Struckit gardiner och satt upp dom. Blev så fint. Tack brosan. Sen tog jag och röjde upp här hemma.

Var till Valbo på kvällsidan me min goa vän S. Handla lite mat och saker till akvarium. Efter vi hade handlat så bjöd jag på mat.

Sen fixa jag ordningen akvariumet. Så nu står de och brummar och går. Så kul. Nu fattas de bara lite fisk. Men de lär stå och gå ett par dar innan man kan sätta i fiskarna.

Nu blir de tv och sen sängen. Sov gott

Vaxat bena

Idag har min barndomskompis L varit hit och vaxat bena på mig. De gjorde ju inte så ont som jag trodde. L björd även på en god El maco Chicken. Mumsigt värre.Tack för allt.

Min lillebror F var hit en sväng mitt på dan. Han var hit och lämnade gardiner jag ska låna. Sen följde han me mig ner i källaren, för jag skulle hämta upp mitt akvarium. Ska starta upp de igen efter fler års uppehåll. Så i morron ska jag köpa lite saker till akvariumet och ev på fredag köpa lite fiskar. Ska bli så kul.

Lapptäcke

Har suttit och skissat på ett bebislapptäcke. Är så sugen att sy ett åt min kompis bebis. Får väl se hur de blir. Har ju inte nån symaskin, så jag måste sitta hos mamma då. Men de gör ju iofs inte så mycke. Då har jag ju en anledning att umgås me mamma. Lär ialf fixa ett par grytlappar, moster har beställt.


Annars har jag haft en lugn dag. Har varit och hälsat på Å. Druckit te och snackat en massa goja.

Nu ska jag ta en dusch och sen blir de nog sängen. Sov gott!!!

Trött

Känner mig inte nå bra. Är trött, fryser och har fortfarande ont i huvudet. Jag hade huvudvärk hela dan igår, och de har ju sina för klaringar. Ska lägga mig på soffan och slöa. De fattas bara en stor godispåse...

Orättvist

Fy, va livet är orättvist. Men ska inte lämna jordlivet när man är i sina bästa år. Tyvärr så gjorde M de. Men han hade ju varit sjuk en längre tid. Jag hoppas du springer runt på andra sidan och har de jätte bra... Just nu lider jag me din kusin T.. 

Fikat

Har varit och fikat och pratat en massa goja hos min goa granne A. De var riktigt trevligt.. Inte ofta men träffar henne. Vi prata en massa minnen sen vi jobba ihop. Tack för dom goa pepparkakorna. Nu är man snäll så de räcker och blir över*asg*....

Inte mycke

Idag har de inte hänt så mycke. Var till en kompis på förmiddan och drack kaffe och prata lite skit. De var kul att träffas, de händer ju inte så ofta. Sen var de hem och fixa lite lunch. Efter de så tog jag reda på röran här hemma. De blir ju så när man har en stor hund som fäller en massa hår. Men inte vill jag vara utan han för de. Brunå är ju min hjärtevärmare, ja de är Stripe åxå.

Pärlplattor

Har varit och hälsat på Å idag. Har byggt pärlplattor me hennes  goa dotter. De är riktigt kul att pyssla. Önska jag hade egna barn så man hade anledning att pyssla mer än man gör. Men man får passa på när man träffar lillStrumpa...

Jaha...

så var de över. Min lilla Phannie har somnat in. Hon var ju gammal ialf. Och har levt en bra och lyckligt hamsterliv. Så nu har hon återförenats me sin kompis Klaz. Hoppas ni har de bra nu...

Barnvakt

Har passat Sanna en stund idag. Hon är så go den ungen. De är så lätt att ha hand om henne. Hon gör inte många knop. Idag har hon bara suttit och spelat slel, så jag fick ta och läsa en gammal tidning. Sanna är lite förkyld så de var nog därför hon var så lugn i dag...

Som hund och katt

Som hund och katt
Brukar de ju heta. Men inte här inte. Min hund och katt älskar varandra. Leker och sover ihop. Fast Brunå (hunden) blir nog lite trött på Stripe ( katten) ibland. Hon brukar oftast komma och busa när Brunå ligger och sover. Och då ser man på han att han tycker hon är dryg. Men annars är dom bästa kompisar.

Tråkigt

Varför är de så tråkigt att städa. Men de är ju skönt när de är över. Och så blir de så fint. Men de tar lite tid att städa min lilla etta, Brunå ska jaga dammsugan och Stripe jagar skurmoppen. De under lättar ju åxå lite i de tråkiga, man får ju sig några skratt..

Hugga undra om de blir storm i kväll. De har börjat blåsa upp ute nu.

Annolunda sovplats
Annolunda sovplats
Min goa kattunge ligger i handfatet. Hon är rolig hon. Tokig i vatten åxå. Ligger man i badet så sitter hon på badkarskanten och badar svansen. Men ack så söt.

Umgåtts

Har varit och hälsa på Å och hennes barn. Riktigt trevligt. Blir ju inte allt för ofta nu för tiden. Synd bara att lillStrumpa blev dålig. När hennes favvo killar åxå kom dit. De var  trevligt att träffa dom åxå.

Go morron

Här vaknade man av att katten hade världens race. Men så är de me kattungar, dom busar och gör sattyg hela tiden. Kan inte fatta hur mycke energi hon har.  Men go är hon ändå.

Nybadad

Nybadad
Nu är Brunå nybadad och fin. Men fy va osams vi är innan de är klart. Han hatar nämligen att bada, de är bara onödigt ont tycker han nog. Finns nog inte en hund som inte går i vattenpölar eller hoppar i en sjö en varm sommar dag. Menn ack inte min. Vattenpölar går man runt eller hoppar över, och kommer man till en sjö så står man bara och tittar. Han är rolig min hund. Men nu luktar han gott igen.

Bra kvinan reder sig själv

Va ska man me en karl till.. Har en fönsterlampa, vars sladd har varit för lång. Och de där har jag gått och stört mig på. Så nu tog jag mig ann och fixa de.Känner mig riktigt duktig, för jag brukar alltid låta min kära bror fixa me allt sånt åt mig.  Men nu får han bara hålla sig till borrmaskinen hos mig...

Så kom snön...

Så kom snön i allefall. Den hade ju kunnat kommit lite tidigare. Men min lite " galna" hund blev ju lycklig. Och kastade sig på rygg i snön.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!