Borläng

Ja, i lördags (18/8) va jag och S till Borläng. Jag har länge velat åka "hem". Nu funderar nog många; Va då hem?. Jo, de är så här att min mormor och morfar bodde i Borlänge när jag var liten. Och jag var där så ofta jag kunde. Så nu har jag varit i dom kvarteren där mormor och morfar, ja moster och mina kusiner bodde där åxå. De va nog en och annan tår som rann när jag kom fram till mormor och morfars hus. Önska de jag hade fått gått in i lägenheten, och sett hur de ser ut i dag. Men nu har jag varit där och sett hur de ser ut i dag, de hade inte hänt så mycke förändringar. Skönt var de att var där igen.

Innan vi åkte till mormor och morfars kvarter, så gick vi på stan. De var nostalgi dagarna där, så de var lite liv och rörelse på stan. Dom hade loppis i stan. Så jag fyndade ett Hugospel till dator och 7st glas me Gnottarna på. S fyndade en gammalt hedligt monopolspel för endast 30kr. Fyndade även ett klätterträd åt Stripe för halvpriset. Vi åt även en jätte go buffe på Coco Thi ( tror jag de heter).

Jag var även och besöket mormor och morfars grav. Köpte me mig en bukett rosor och en hjärta till dom. Fy, va jag saknar dom. Kommer alltid att sakna dom så. Jag trodde att saknade så av ta mer och mer ju mer åren gick, men så är de inte. Kan än idag gråt en skvätt för att jag längtar så efter dom. Älskar Er mormor och morfar!!!

Vi åkte även till campingen där min biologiska pappa bor. Träffade han en stund och de var ganska skönt att ha träffat han.

Efter de så åkte vi mot Falun för att hälsa på min kusin A på bb. Men vi tog en avkrok till Storsten och hälsade på S kompis B. De var riktigt trevligt. B och hans fru A bor ute på landet me en "massa" djur. Dom hade en jätte söt kattunge och tur var väl att den var tingad och att jag just nu bor så jag inte kan ha en till katt. Annars hade den nog fått följt me hem. Vi blev inte var så länge eftersom vi skulle vara i Falun till kl18. Men de var trevligt att träffa B en stund. Hoppas de blir fler gånger.

Så åkte vi vidare till Falun och träffade A och den lilla sötisen. M är så söt. Och hon kan spreta på tårna, precis som jag kan och mormor kunde. Kul tycker jag, de syns att vi är släkt. Nu när jag har tittat på bilderna på henne så tycker jag hon har lite drag efter morfars näsa. Vi blev kvar där 1timme. Vi hann träffa T och E innan vi skulle åka dom kom precis när vi var på väg.

Nu slutade inte den här dag på roligaste sättet. Men jag har inte lust att skriva om de här. Men jag hade en underbar dag ialf. Och jag är lycklig som har fått varit "hem". Tack S för att du följade me mig. Vet inte om jag hade klartat de utan dig.

Nu kommer de lite bilder från dagen.


                   


                   
.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilket litet knytte :) Och katten såg riktigt charmig ut med!
Tänkte prova med ett fat, men jag är lite orolig att vår kise ska få för sig att smaka på det så det fick bli en flaska (men det krävs nog mer än en!)

Postat av: Line

Ja, visst är de fina! =) Vi funderade faktiskt på en rottweiler till en början, jag ä l s k a r de hundarna. Alldeles för missuppfattade bara, vilket är synd. Riktigt härliga krabater! Mys lite med Brunå från mig! =)Ha det så bra!

2007-09-04 @ 21:14:27
URL: http://carolineberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback